Aanmelden voor het onderzoek

Persoonlijke informatie

Leuk dat je mee wilt doen aan het onderzoek. We verwachten half/eind september 2023 te starten met het Perfect Fit onderzoek. Wil je meedoen of meer informatie, vul dan op deze pagina je gegevens in. Als het onderzoek gestart is, dan krijg je meer informatie over wat meedoen inhoudt. Hieronder staat wat je kunt verwachten als je deelneemt aan het onderzoek. 

Week van 18-22 september 2023: 

Verwachte start van het Perfect Fit onderzoek.

Heeft u zich aangemeld voor het onderzoek via de website of via de email? Dan ontvangt een e-mail van de onderzoekers met verdere instructies. 

Wanneer u aan het onderzoek deelneemt vindt er eerst een onderzoeksvoorbereiding plaats. Zo ontvang je een postpakket met informatiematerialen en de smartwatch (horloge) en heb je een introductiegesprek (telefonisch/videogesprek) met één van de onderzoekers.

Na de onderzoeksvoorbereiding krijgt u toegang tot het Perfect Fit programma. U ontvangt dan ongeveer 15 weken lang persoonlijke begeleiding van de digitale coach ‘Sam’ via een app op uw telefoon. Coach ‘Sam’ zal u eerst voorbereiden om te gaan stoppen met roken en meer te gaan bewegen. Deze voorbereidingsfase duurt minimaal 10 dagen en maximaal 3 weken. Daarna, vanaf uw stopdatum, begint de uitvoeringsfase en tot slot de afsluitende fase. Het volgen van het programma zal u gemiddeld ongeveer 20-25 minuten per week kosten. 

Daarnaast vragen we u voor het onderzoek om 5 keer een vragenlijst in te vullen: voorafgaand aan en direct na afloop van het Perfect Fit programma én 2, 6 en 12 maanden nadat het programma afgelopen is. 

Eind januari 2024:

Verwachte sluiting voor nieuwe deelnemers. 

Na deze datum kunt u zich naar verwachting niet meer aanmelden voor het onderzoek. 

Academische partners

Leids Universitair Medisch Centrum
Universiteit Leiden
Technische Universiteit Delft
Universiteit Twente
eScience Center
Trimbos